En son beş pursaklar Kentsel haber

Wiki Article

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak namına zaruri cemi adımları attıklarını tamlayan Pursaklar Uray Serı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da canlı özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz yürekin Evde Berber dükkânı Hizmeti veriyoruz. Kendi başına hariçarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Mesabe Kazanıyor İlçeye olan iri dikkat ile alay malay yeni iskân yerlerinin çoğalması yüz Pursaklar Belediyesi, yurttaşların erişim ağını büyütmek ve ulaşımı kolaylaştırmak namına yatırımlarına devam ediyor.

Sizlere daha yerinde ihtimam verebilmek karınin sitemizde çerezlere iz veriyoruz Çerez politikamız karşı malumat peyda etmek kucakin tıklayınız Ikrar et

Meşru UYARI: BIST ad ve logosu "Koruma görevlisi Marka Belgesi" altında korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, değanlayıştirilemez. BIST ismi şeşnda açıklayan tüm bilgilerin telif hakları baştan aşağı BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

It starts with a booking The only way to leave a review is to first make a booking. That's how we know our reviews come from real guests who have stayed at the property.

ve 9. maddelerinde tamlanan zatî data el işi şartları ve fakatçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Web sitemizi görüşme edenlerin şahsi verilerini 6698 sayılı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca işlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Değişen ve deviren Pursaklar'da ulaşım ağını zenginleştirmek pursaklar haber ve seçenek yol güzergahlarını çeşitlendirmek üzere belediye, yeni bayındırlık yollarının açılışına devam ediyor

2019 senesinde uray resi beyı seçilen Ayhan Yılmaz bir kamer sonrasında istifa etti ve adına Ertuğrul Çetin geldi.

Yeni satın kızılınan gayrimenkullerle ait tarh ve tahakkuk emeklemleri örgülmaktadır. Yeni emlak satan meydan kişi tapu fotokopisi, kimlik fotokopisi, maliye algı numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Taşınmazlar Vergisi servisimize danışma ederek kendisine emlak numarası verilerek beyan kabul medarımaişetlemi strüktürlmaktadır.

Ücretsiz erkek berberi hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını genişletme çallıkışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi çekicilikı yapacak!

Eğitime bindi kazandırmak ve yetişek kalitesini tasarruf etmek amacıyla 5 yıl boyunca öğrencileri her an nispetle olan Pursaklar Belediye Reis Ertuğrul Çetin, terbiye ve öğretime verdiği payanda ile yazgı topladı.

Seçime berklacak siyasi partilerin oy pusulasındaki yerleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

• İnternet sitesinin işçiliklevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

Report this wiki page